Pekka Karvonen, toimitusjohtaja

Mistä kaikki alkoi...

Lohjan Korjauspalvelu Oy perustettiin Länsi-Uudenmaan kunnossapito Service Oy:n perustuksille. Vuosi oli 1992, suuren laman pohjakosketuksessa. Jatkamiselle oli hyvät edellytykset, koska edellisen yrityksen asiakaskunta oli tyytyväinen tarjottuun palveluun ja he kannustivat jatkamaan. 90 luvulla asiakaskunta kasvoi ja henkilöstömäärä lisääntyi 8 henkeen.

 

Vuosituhannen vaihteen jälkeen tehtiin firman mittakaavassa iso investointi oman työpajan koneisiin ja laitteisiin. Työ vakiintui pitkäaikaisiin, luottamukseen pohjautuviin asiakassuhteisiin. Käytännössä työ oli pitkälti määräaikaishuolto, kunnossapitoa ja projektihommia. Teimme myös paljon isoja projektityyppisiä asennushommia, eri asiakkaille 2000-2010 (linjan uudistuksia, koneiden saneeraustöitä jne.)

2011 alkoi MetsäWoodin kunnossapitosopimus, jonka johdosta henkilöluku kasvoi entisestään. Yhteistyö jatkui 7 vuotta, eikä se vieläkään loppunut, mutta kunnossapitosopimus päättyi 2018, jonka johdosta iso osa porukoistamme siirtyi asiakkaalle. Nyt olemme uuden ajan edessä ja tulemme kasvattamaan henkilömääräämme, asiakastarpeiden edellyttämällä tavalla. 

 

Suurimpia asiakkaitamme vuosien varrelta (kiitos kaikille luottamuksesta):

 

MetsäWood (entinen Metsäliitto)

Optiroc (Partekin tiilitehdas)

Cembrit (entinen Minerit)
Mahogany 

Paikalliset paperitehtaat